Anunturi

Contact:0734 249 824 | E-mail: office@desu-online.ro Pentru comenzi en-gross şi colaborări, vă rugăm să ne contactaţi!

0 item(s)

Crează cont nou

Pentru a crea un cont nou pe www.desu-online.ro, aveți nevoie de o adresă de e-mail valabilă.

Prin completarea câmpurilor obligatorii, vă puteți crea contul cu ajutorul căruia puteți: plasa comenzi, urmări statusul comenzii, puteți adăuga produse în lista de preferințe și ulterior să plasați o comanda, etc.

Prin abonarea la newsletter, vă dați acordul de a primi, ocazional, de la noi informări referitoare la: produsele noi, promoții și oferte.

Produsele noastre însă, pot fi comandate și fără a vă crea cont sau fără a vă autentifica.

Autentificare

Clienții DESU – magazinul tău de lenjerie intima se pot autentifica foarte ușor: introduceţi adresa de e-mail şi parola în câmpurile astfel marcate, după care apăsați butonul “Login”. După autentificare veți putea face cumpărături pe www.desu-online.ro.

Alegerea produselor

După ce ați identificat produsul dorit, dați un click pe poza sau pe denumirea produsulului, selectați mărimea, culoarea și cantitatea dorită. În aceeași pagină veți putea vizualiza toate detaliile produsului: compoziție, descriere, caracteristici.  Pentru a selecta mărimea potrivită, vă rugăm, mai întâi să consultați ghidul mărimilor, iar în cazul în care nu vă descurcați sau doriți si alte detalii despre produs, vă rugam să ne contactați la comenzi@desu-online.ro sau la numărul de telefon 0734249824 între orele 09:00 și 19:00, de luni până sâmbătă. De asemenea, ne puteți contacta on-line, prin intermediul chat-ului. Fereastra pentru convorbiri este disponibilă în partea dreaptă jos a ecranului.

După ce ați ales mărimea corespunzătoare, aveţi posibilitatea de a selecta culoarea preferată și cantitatea. Prin apăsarea butonului ”Adaugă în coș”, produsul dvs. se salvează iar după acest pas, aveși posibilitatea fie să continuați cumpărăturile, fie să finalizați comanda.

Coşul de cumpărături

Inainte de finalizarea comenzii, vă rugăm să mai verificați încă o data produsele din coșul de cumpărături.

După ce aţi ales produsele, apăsaţi butonul "Finalizează comanda".

După completarea detaliilor pentru livrare, veți avea posibilitatea de a alege una din metodele de plată disponibile pentru comandă: numerar cu ramburs la primirea coletului, cu OP (ordin de plată bancar), on-line cu cardul.

Ulterior veți primi un e-mail de confirmare a efectuării și înregistrării comenzii.

 

Clienţi

© 2014 DESU - magazinul tau de lenjerie intima